Zomer in de Meerkamp!


de meerkamp buitenbadOp 1 mei gaan onze buitenbaden open tot medio september. U kunt het hele zomerseizoen zwemmen met onze aantrekkelijke zomerabonnementen voor het hele gezin. Voor losse dagkaarten geldt in de zomervakantie een bescheiden toeslag. Hiervoor krijgt u er een complete zwem- en recreatieaccommodatie bij: naast twee buitenbaden beschikt ons complex over een zonneweide met gratis ligstoelen en banken. Op de speelweide kan iedereen naar hartelust spelen en sporten. Er is een omheinde speeltuin voor de kleintjes, een springkussen en tokkelbaan voor de oudere kids; een beach- en voetvolleyterrein, basketbalveld, kunstgras pannaveldjes en een voetbalveld. En dan blijft er nog genoeg ruimte op de ligweide om lekker te luieren...

Natuurlijk biedt De Meerkamp u de mogelijkheid om tegen een voordelig tarief een zomerabonnement aan te schaffen waarmee u vanaf 1 mei tot en met 30 september in al onze baden kunt zwemmen. Klik hier voor meer informatie over de zomerabonnementen.


zwembad de meerkampMet het zomer-abonnement kunt u natuurlijk ook altijd binnen zwemmen als het buiten te koud is!
Tijdens de algemene openingstijden kan op eigen risico gebruik worden gemaakt van het kleuterbad, het terras en de speel/ligweide.