Voorjaarscursus A diploma

 • 20 februari tot en met 24 februari 2017


Korte vakantiecursus

In de voorjaarsvakantie verzorgt zwembad De Meerkamp extra zwemles in de vorm van een voorjaarscursus. In deze periode zwemt uw kind elke ochtend van maandag tot en met vrijdag.

Er zijn drie lestijden:

 • 07.30 tot 08.15 uur
  blauw en rood niveau
 • 08.30 tot 09.15 uur
  oranje, groen en blauw niveau
 • 09.30 tot 10.15 uur
  oranje en groen niveau

De groepen bestaan uit gemiddeld 7 kinderen per instructeur. De lessen worden gegeven in alle bassins, daar waar de instructeur dit het meest effectief vindt.

Deze cursus is uitsluitend bedoeld voor kinderen die via zwembad De Meerkamp particuliere zwemlessen volgen voor het A diploma.
Inschrijving
Vanaf maandag 6 februari (07.30 uur)  tot en met vrijdag 17 februari 2017 kunt u uw kind inschrijven. Inschrijven is uitsluitend mogelijk bij onze receptie.
Kosten
Voor deelname aan de voorjaarscursus betaalt u bij inschrijving € 104,00 voor de leskaart, die gedurende de cursus geldig is. Zonder betaling kunnen wij de inschrijving niet in behandeling nemen. Restitutie bij annulering is niet mogelijk.
Regels
Voor de voorjaarscursus gelden dezelfde regels als voor onze zwemlessen:

 • Als u vragen heeft over de vorderingen van uw kind, kunt u dit via een briefje (verkrijgbaar bij de receptie) kenbaar maken. Het briefje levert u in voor de les. Na de les krijgt u antwoord van de instructeur bij de douches van het wedstrijdbad.
 • De kinderen worden 5 minuten voor aanvang opgehaald uit de kleedkamers van het wedstrijdbad. Het is niet de bedoeling dat ouders meelopen naar de zwemzaal.
Op woensdag wordt er met kleding gezwommen:

 • oranje en groene stip: t-shirt met een korte broek of rok tot over de knie;
 • blauwe en rode stip: t-shirt, korte broek of rok tot over de knie en (schone) schoenen. Dit mogen waterschoenen of zomergympen zijn.

Heeft u nog vragen?
Voor vragen kunt u bellen op maandag, woensdag en donderdag tussen 09.00 uur en 12.00 uur met onze administratie via telefoonnummer 088- 8585 188. In de voorjaarsvakantie zijn wij alleen op maandag en donderdag telefonisch bereikbaar. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen info@meerkamp.nl